Hoe werkt het?

Tribus HR Services is de all-in oplossing voor al jouw HR-werkzaamheden. Hieronder lees je hoe Tribus als jouw HR-partner werkt!

Alle HR-kennis onder één dak
Geautomatiseerde HR-processen
Efficiënt HR-beheer
Korte lijnen en goed bereikbaar

Hoe werkt Tribus als HR Partner?

Wij maken gebruik van de software van Nmbrs, het all-in HR & Salarisadministratie platform voor werkgevers. In Nmbrs krijg je één digitale omgeving voor jou en je medewerkers waarin alles wordt geregeld. Wij verwerken maandelijks de salarisadministratie en voeren de administratieve handelingen uit die onderdeel zijn van het werkgeverschap. Hierbij kun je denken aan het opstellen van arbeidscontracten, beëindigingsovereenkomsten of bruikleenovereenkomsten.

Tribus kan je daarnaast van advies voorzien over allerlei HR gerelateerde vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in salarisadministratie, HR wet- en regelgeving, verzuim, ontslagvraagstukken én recruitment.

Vrijblijvende offerte Wil je snel een offerte? Stuur ons de volgende gegevens: aantal medewerkers, wat je wilt uitbesteden en wij maken de balans voor je op! Liever eerst vrijblijvend kennis maken? We plannen graag een gesprek.
Binnen 24 uur reactie Binnen 24 uur plannen we een kennismaking of sturen we jou de gevraagde offerte. Altijd korte lijnen en goed bereikbaar. De kennismaking kan op kantoor in Groningen, via een video call of telefonisch.
Intake Tijdens de intake stellen we ons graag voor. We hebben HR experts op alle onderdelen en helpen graag. Tijdens de intake kunnen we bepalen welk pakket we kiezen of een dienstverlening op maat bepalen.
Sit back & relax Als je akkoord gaat met de offerte, kunnen we het snel opstarten. Bekijk de reviews op onze site, vele grote organisaties gingen je voor. Wil je ook zorgeloos je HR uitbesteden? Neem dan direct contact met ons op!
Alle HR-kennis onder één dak
Geautomatiseerde HR-processen
Efficiënt HR-beheer
Korte lijnen en goed bereikbaar
Door de kennis en ervaring is Tribus in staat om snel de geschikte kandidaten voor ons te vinden, van klantenservice medewerkers tot eCommerce professionals. Korte lijnen, snel schakelen en betrouwbaarheid zijn zaken wat Tribus in de markt onderscheid.
Arne Bos, CEO Parkos
Beslist.nl maakt al enkele jaren op een structurele basis gebruik van de Recruitment dienstverlening van Tribus.
Tribus is voor ons een betrouwbare, hands-on en vooral resultaatgerichte dienstverlener. Waar nodig betrekken wij ook de HR-consultants van Tribus bij andere HR gerelateerde vraagstukken. Ook op dit gebied hebben zij ons laten zien over voldoende praktische en resultaatgerichte expertise te beschikken.
Jurjen Visscher, CFO Beslist.nl
Als snelgroeiende software scale-up hebben wij te maken met een continue veranderende HR-omgeving. Door deskundigheid op het gebied van arbeidsrecht te combineren met slimme tools, ontzorgt Tribus ons vanaf het arbeidscontract tot en met de salarisadministratie. Tribus is daarmee een moderne, betrokken en betrouwbare HR-partner!
Bart-Jan Maatman, CFO Klippa